shopping cart

Nakupovalni voziček

0 izdelkov - 0,00€

IDC® Power oprsnice

JULIUS-K9® - Pasje oprsnice IDC® Power

Najbolj uspešna pasja oprsnica v Evropi je IDC® Power oprsnica, ki z zaščitenimi registriranimi praktičnimi modeli ter dizajni harmonično združuje estetsko izkušnjo in vrednost. Tako kot najbolj znane patentirane ideje na svetu, tudi izumi podjetja  JULIUS-K9® temeljijo na nadaljnjem razvoju oziroma na izpopolnjevanju že obstoječih izdelkov, pogosto tudi v stanju tehnike. Cilj podjetja JULIUS-K9® je bil, poleg svetovnega uspeha, tudi ustvariti »popoln« izdelek iz praktičnega vidika.
 
IDC® Power pasja oprsnica, ki je zelo opazen telovnik, primerna za dvigovanje psa, s stranskimi predalčki, enostavna za namestitev tudi za vsakodnevno uporabo lastnikov psov, je premaknila domišljijo skupin reševalnih psov ter psov vodilnih oboroženih sil po svetu. Zanesljiva strokovna proizvodna ekipa je ustvarila ročaj in elemente za zapiranje s sposobnostjo največje obremenitve, ter hkrati sledila trojni politiki nadzora kakovosti v serijski proizvodnji.

IDC® Power oprsnica za pse je idealna za sprehode in treninge. Pravilno nameščena oprsnica omogoča popolnoma naravno gibanje psa.

LASTNOSTI IDC® POWER OPRSNICE
- VODOODPORNA PREVLEKA
- NOSILEC ZA SVETILKO - Nosilec za svetilko je izdelan iz elastičnega materiala, zato je primeren za različne velikosti svetilk. Izdelan je iz visoko kakovostnih nemških materialov. Uporabljate ga lahko sočasno s stranskimi torbami. Nosilec je bistvenega pomena za iskalne in reševalne pse ter pse ostalih služb za delo ponoči. 
- MOŽNOST PRITRDITVE STRANSKIH TORB - Stranske torbe so na voljo v 3L in 4L različici za večje IDC® Power oprsnice, velikosti od 0 do 4. Od leta 2013 so na voljo tudi manjše IDC® Univerzalne stranske torbe. S prostornino 250cm3 so idealne za prenašanje dokumentov , potrdil o cepljenju, mobilnih telefonov in pasjih priboljškov.
- STRANSKI ODSEVNIKI IN PRSNI PAS - Ena od najpomembnejših funkcij IDC® Power oprsnice je, da dobro deluje tudi kot vidni telovnik. Sivi trak prsnega pasu ter robovi oprsnice so narejeni iz odsevnih materialov, kar omogoča, da je vaš pes viden v temi, tudi z velike razdalje.
- POPOLNA ERGONOMIJA – prsni pas je nameščen preko prsnice psa. Na ta način porazdeli pritisk po vsej površino prsnega koša. Tako nosijo težo vašega potega prsne mišice psa, namesto njegov vrat.
- SVETLOBNA, SNEMLJIVA NALEPKA - Z Julius-K9® logotipom.
- ROČAJ, KI GA LAHKO ZAPRETE
- IDC® ZAPORA ROČAJA – nastavitev ročaja IDC® Power oprsnice omogoča 4 kombinacije. Namestite lahko le jekleni obroč, le ročaj, oboje ali nobenega od njiju. S tem zmanjšate možnosti, da bi ovirali vašega psa. To je zelo pomembno pri lovu ter iskalnih in reševalnih psih. OPOMBA: Če se pes ujame v grmovje, mu IDC® Power oprsnica omogoča, da se brez težav pomakne nazaj in se tako reši. 
- ZRAČNE, KOŽI PRIJAZNE NOTRANJE OBLOGE – neupravičeno posvečamo premalo pozornosti tej pomembni funkciji. ÖKO-TEX® material je izdelan v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi.
- VZDRŽLJIVE ZAPONKE - Visokokakovostne zaponke IDC® Power oprsnice so v celoti preizkušene in preverjene. To je zelo pomembno, še posebej v zimskem času, saj zaponke delujejo odlično in se ne zlomijo niti v mrazu.

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaz:
Razvrsti po:
IDC® Power - velikost BABY 1
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost BABY 1   velikost ..
23,90€ 22,90€
Cena brez DDV: 18,77€
IDC® Power - velikost BABY 2
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost BABY 2   velikost ..
27,90€ 25,90€
Cena brez DDV: 21,23€
IDC® Power - velikost MINI-MINI
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost MINI-MINI   ..
41,90€ 38,90€
Cena brez DDV: 31,89€
Glede na 1 ocen.
IDC® Power - velikost MINI
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost MINI   ve..
43,90€ 40,90€
Cena brez DDV: 33,52€
Glede na 1 ocen.
IDC® Power - velikost 0
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost 0   ..
51,90€ 47,90€
Cena brez DDV: 39,26€
IDC® Power - velikost 1
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost 1   ..
55,90€ 51,90€
Cena brez DDV: 42,54€
IDC® Power - velikost 2
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost 2   ..
55,90€ 51,90€
Cena brez DDV: 42,54€
IDC® Power - velikost 3
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost 3   ..
55,90€ 51,90€
Cena brez DDV: 42,54€
IDC® Power - velikost 4
JULIUS-K9® - Pasja oprsnica IDC® Power - velikost 4   ..
62,90€ 58,90€
Cena brez DDV: 48,28€
K9.si - spletna pasja trgovina. Uradni JULIUS-K9® prodajalec. © 2021